Salată cu ton, roşii şi ou

de Pur_si_simplu_papa_bun in Salate, 16 Apr 2011 | 6681 vizualizari

 

O reteta numai buna pentru o cina de weekend!

 

INGREDIENTE

  • 1 conservă de ton în suc propriu
  • 2 roşii
  • 2 ouă fierte
  • castravete
  • ceapă verde
  • câteva fire de usturoi verde
  • ridichi
  • suc de lămâie
  • ulei de măsline
  • salată verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu ton, roşii şi ou:

Spălăm frunzele de salată şi le rupem în bucăţi. Punem salata într-un castron peste care adăugăm castravetele, roşiile şi ridichile felii. Ceapa verde o tocăm şi o completăm la salată. Scurgem tonul de sucul propriu şi îl amestecăm cu grijă în salată.
Un ou (pentru o porţie) îl feliem (dacă preferaţi se poate tăia cubuleţe) şi îl aşezăm pe farfurie.
Salata se stropeşte cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie. Ornăm cu fâşii de usturoi verde şi se papă imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu ton, roşii şi ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu porumb